maandag 19 januari 2015

Clara vervolgt haar reis in 2015

Na een rustige tijd waarin de Clara Schumann voorstelling langzaam heeft kunnen rijpen, is de blik nu weer op de toekomst gericht. Toch waren 2013 en 2014 ons ook weer gunstig gezind met wonderschone locaties waar wij dit verhaal dat ons zo na aan het hart ligt mochten komen vertellen.



In juni 2013 waren we te gast bij schrijfster en beeldhouwster Ynske Penning in de provincie Groningen. Op haar mooie vleugel en in de lichtovergoten salon, omringd door haar prachtige beelden, trakteerden wij een gehoor van 40 mensen op het verhaal van Clara en Robert, Clara en Johannes, Clara en haar vader, Clara en Clara.




November 2014 gingen we wederom richting Groningen, nu naar het plaatsje Onderdendam. De culturele raad van de gemeente Middelstum had ons uitgenodigd.
http://www.middelstum-info.nl/artikel-10juli2014-2.htm

In het fraai aan het water gelegen pand van de familie Biermasz, met uitzicht op de hollandse luchten, de boerderijen, de akkers en de beginnende rijp, brachten wij onze Clara weer tot leven, en werden wij ons opnieuw bewust van de kracht van muziek. Het verhaal roept vaak emoties op, niet alleen bij het publiek, maar ook bij ons. Het is een wonderbaarlijke mix van herkenning, ontroering, geestdrift, passie, melancholie, droefheid maar ook hoop.

Zeer blij zijn we dan ook met de nieuwe datum in onze agenda's: maandag 16 maart, 14.00 uur, in heerhugowaard. Ditmaal niet in een salon/woonkamer, maar in het theater.
http://www.coolheerhugowaard.nl

Zodra we hier meer informatie over hebben, komt het op dit blog te staan. Maar één ding is zeker: wij  verheugen ons nu al enorm op dit optreden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten